Home HunderNorsk Agility Forening

Norsk Agility Forening

Norsk Agilityforening er interesseorganisasjonen for agility i Norge. På nettsiden til agilityforeningen finner man nyheter, regler og linker og mye informasjon om agility. Dersom man melder seg inn i foreningen, får man stemmerett og kan være med på å påvirke fremtiden til agilitysporten i Norge. Agility er en spennende sport for både hund og utøver, og stadig flere begynner å trene hundene sine til konkurranser.

AgilityPå nettsiden til agilityforeningen finner man linker til regelverket for agility og retningslinjer for dommere. Man finner også informasjon om klasser i sporten, og linker til mange andre nettsider som kan være nyttige og interessante.

Når man er med i en forening, kan man enkelt holde seg oppdatert om alt som skjer innen sporten. Agilityforeningen legger ut nyheter og nytt innhold etter hvert som det kommer, derfor er nettsidene deres til god hjelp, enten man driver med agility på konkurransenivå eller bare på hobbybasis. Det koster bare 50 kroner å bli medlem i Norsk Agilityforening.