Home HunderHos veterinæren

Hos veterinæren

Å være hundeeier er en givende oppgave som innebærer mange gleder, men selv den firbente burde dra til legen i hvert fall en gang i året. Dette for at du som hundeeier skal kunne være sikker på at hunden din har det bra og for å behandle eventuelle sykdommer eller skader.

Det kan innimellom bli lange stunder på venteværelset mens hunden får behandling hos veterinæren. I slike tilfeller er det greit å ha litt lett tilgjengelig underholdning, som for eksempel sosiale medier eller spill på mobilen. Klikk her for å se et spennende utvalg av casinospill som får tiden på venteværelset til å fly.

Veterinærbesøket

Dyreklinikkene har hyggelige og sakkyndige ansatte som bryr seg om hunden din og gir deg tips og råd til hva du skal gjøre for at hunden skal være frisk og rask. Jevnlig oppfølging er bra, for dette kan være med på å forebygge sykdommer eller å oppdage symptomer tidlig. I forkant kan det være lurt å tenke over hva du vil få ut av timen. Hvis det er en generell helsesjekk, tenk over om det er ting du lurer på angående hunden, og om den har noen spesifikke plager du ønsker å få undersøkt. For å finne en dyreklinikk nær deg, gå inn på Dyreklinikk.no.

Hvis det er akutt

Dersom uhellet skulle være ute og hunden din er akutt syk, er det viktig at du ringer veterinæren på forhånd og forhører deg om hva du skal gjøre. Husk å gi så nøyaktig informasjon som mulig om hundens tilstand, da dette er nødvendig for at veterinæren raskt skal få en teori om hva det kan være, og dermed være best mulig forberedt om du blir bedt om å komme til klinikken med en gang. Om du får en time senere på dagen er det viktig at du husker å få med deg eventuelle urinprøver o.l. dersom veterinæren ber om dette. Les mer om veterinærbesøk her.